sobota, 20. december 2008

Kaj bi mi brez Rupla in druge stvari

Kaj bi mi brez našega simpatičnega politika Rupla, ki skrbi za škandale? Njegova žena in službeni avto, česar mnogi še vedno ne morejo pozabiti in se s tem sedaj ukvarja Kosova (proti)korupcijska komisija, spet službeni avto, pretirano draga večirja ... Dobivam pa občutek, da se njegova že tako napihnjena dejanja še bolj napihuje, kot tudi druge stvari. Škandal z njegovo ženo se vleče že dolgo časa, menim pa, da se Türkov polet s pretirano dragim letalom ne bo vlekel tako dolgo, če se sploh bo, čeprav je bil veliko dražji. Komu bi se pa nasmejali, če ne bi imeli Rupla in njegovih mnogih napak? In na koga bi se spravljali, če ne bi imeli Janeza Janše in Dimitrija Rupla?

Včasih se mi zgodi, da gledam kakšen del informativne oddaje Svet na kanalu A, ki pa skoraj vedno spominja na tabloide, kot so Slovenske novice in podobno. Vse je prenapihnjeno, tako kot veliki mnogobarvni naslovi brez vsebine v tabloidih. Edino pozitivno pa je, da tolčejo po vseh, a to, da tolčeš po vseh, še ne pomeni, da si dober.

Ali se res pripravlja Cviklova lista za odstrel ali je to zgolj kadrovski pregled? Glede na to, kakšne vrste človek je Cvikl, bi lahko rekli, da je to lista za odstrel, ampak počakajmo. Resda se velikokrat zdi, da SDS pretirava, ko povsod vidi zarote, ampak žalostno je, ko potem ugotoviš, da so njihovi sumi mnogokrat upravičeni.

Ni komentarjev: