sobota, 4. april 2009

Stranka, ki ji gre samo za vladanje?

Če je Janševa vlada res naredila vse narobe, bi se potem morala Pahorjeva truditi dvojno, ne pa da Golobič v skoraj vsaki drugi izjavi pove, kaj je Janša naredil narobe, ne pa, kaj bodo oni naredili. Pahor pa govori, kaj bodo naredili, zgodi se pa bolj malo oziroma nič.

Šolski minister Igor Lukšič je v intervjuju za Reporter izjavil: "Kar zadeva tajkune, pa je Janša veliko govoril o boju proti tajkunom, toda Bošku Šrotu in Pivovarni Laško je najhujši udarec zadala prav naša vlada z zvišanjem trošarin za alkohol."

Se pravi, da vlada tega ni naredila zaradi gospodarske krize, ampak zato, da je zadala udarec Bošku Šrotu, zraven pa še veliko hujši udarec malim pivovarjem?

Pav tako je Lukšič v istem intervjuju izjavil: "Zdaj je SD vladajoča stranka in v tem smislu je bil kongres zelo pragmatičen. Izkazalo se je, da stranko kot celoto zanima samo vladanje. Tisti, ki jih to ne zanima, so skušali zadeve obrniti v drugo smer. Če govorim zase, sem pričakoval več vsebine, ne pa zgolj prizadevanja za pozicije."

Zelo lepo je povedal, za kaj v resnici gre (ne)dobronamerni in (ne)socialno čuteči vladajoči politiki, katere pripadnik je.

1 komentar:

lala pravi ...

Zdravo!

Tale vlada je zaenkrat "zares" edino kar je pokazala, da so bile zadnje volitve TOTALNA PREVARA, ukvarja se z vsem drugim, samo s tistim NE kar ljudje trenutno najbolj potrebujejo, kar se Golobiča tiče, bi se strinjal z razpravljalcem, je res zanimivo( da ne rečem celo nagravžno) poslušat človeka, ki je celotno tranzicijo svetil v LDSu in zganjal gospodarski kriminal, sedaj pridigat o kriminalu v prejšnem mandatu, treniran lažnivec res z veliko lahkoto naklada tako, da verjame ša sam sebi, upam pa, da ga bodo ljudje kmalu pogruntali in poslali na smetišče lažnivcev tako kot stranko LIPA!!!