nedelja, 7. junij 2009

Mediji so krivi, da je Golobič lagal?

Ivo Vajgl je po objavi rezultatov vzporednih volitev izjavil, da rezultati niso tako dobri zaradi medijske gonje proti njim.

Ali so potem mediji krivi, da je Golobič lagal oziroma molčal o svojem deležu v Ultri Sum? Verjetno, saj so mu oni postavili vprašanje o njegovem premoženju, on pa se jim je "zaradi zaščite Ultrinih delavcev" (v resnici pa zaradi sebe) zlagal.

In zdaj nas nekateri prepričujejo, da je Golobič naredil zgolj nedolžno napako, jo priznal in se opravičil. In s svojim opravičilom naj bi popravil vse in postal heroj. Kaj bi mu zamerili, če je malce pozabljiv in je itak "bogi"? Priznal in opravičil se je pa samo zato, ker so novinarji (verjetno jim je kdo pomagal) odkrili, da ima skoraj 11-odstotni delež Ultre Sum, ki ga nekateri ocenjujejo na milijon evrov, čeprav je ves čas govoril, da ima eno samo delnico Pivovarne Laško, se pravi, da je velik revež.

Neverjetno pa se mi zdi, da bi enako kot Golobič ravnali tudi Zaresovi ministri in predsednik državnega zbora. Potem se zares lahko vprašamo, kdo vodi našo državo! Lažnivci? Nima smisla govoriti, kaj bi bilo, če bi kaj takega naredil Janša. Verjetno bi, kot je rekel Gregor Virant, zahtevali poleg njegovega odstopa vsaj še harakiri, če ne še kaj hujšega. Golobič pa je naredil samo napako.

Ni komentarjev: