sobota, 17. januar 2009

Janez Janša toži!!! Groza!!!

Janez Janša toži že 9 ljudi!!! Si morate misliti?! Kako lahko nekdanji premier toži toliko ljudi? Ki mu seveda niso naredili nič!!! Nemogoče!!! Kaj takega!!!

Vsak državljan Republike Slovenije ima pravico koga tožiti. Mnogi Janeza Janšo zmerjajo in pljuvajo in si o njem izmišljujejo hude laži ... Zakaj jih potem ne bi tožil? Zato ker je bivši predsednik vlade in politik in je to hud pritisk na že tako od pritiskom uklonjene tožeče novinarje ali kar koli že so? Ali pa zato, ker mora vsakdo kdaj malo potrpeti?

Saj Janša ni edini, ki toži. Veliko jih je!

Čeprav se mi zdi, da novinarji, odkar je prišel Pahor na oblast, niso več tako ukrivljeni (sedaj so skrivljeni), ampak pokončni in samozavestni. Ni več pritiskov, sedaj se vsi lepo rokujejo in fotografirajo z roko v roki.

Če so prepričani o tem, kar pišejo in govorijo, naj še stojijo za tem. Saj, če imajo prav, nimajo kaj izgubiti, ali ne?

Mnogi se sedaj vnaprej opravičujejo Janezu Janši in pozivajo druge, naj k tekstom pripišejo: "Spoštovani gospod Janez Janša, če sem vas s svojim zapisom kakor koli užalil ali kako drugače prizadel, se vam vnaprej iskreno opravičujem."

Beda od novinarstva. S čim se ukvarjajo "veliki" slovenski novinarji, borci proti cenzuri, neuklonljivi pristaši bratstva, enakosti in (ne)svobode? Ali se sploh zavedajo "te naivne, neodvisne, uboge ovčke", da jih lahko Janša, "ta grozni volk", toži?

Neverjetno, kako so nekateri ljudje obsedeni z Janšo. Morda ga pa na skrivaj občudujejo in si mu želijo biti podobni, pa ne morejo, ker mu ne sežejo niti do kolen, in se zato spravljajo nanj. Verjetno pa si nihče od našega cveta najbolj kritičnih in raziskovalnih novinarjev ne bi česa podobnega, kot so pisali o Janezu Janši, drznil napisati o Golobiču. Ali pač? Seveda, on je "veliki" pametni filozof prave barve.

2 komentarja:

Haro pravi ...

vsak naj dela kar mu je volja.. in janša in tile novinarji in kdor koli.. jaz sedim na odaljenem hribu in ne rabim tega gledati.. včasih mi kaj zmoti razgled in me nasmeje.. včasih

ddddd pravi ...

Včasih je res najbolje, da ti je malo mar za vse, ker če spremljaaš vse ti pač postane včasih slabo in te razjezi ... in od tega nimaš nič.